Taková je zima
Venku se bílá krupička prohání,
no okna poklepává,
pojď se mou, má milá,
navlékni si svou bílou košilku
a nechej se svádět dujivými vlnami
mé krupicové kaše.
Pojď, uvaříme si ji...
spolu..
bude to jako v Hrnečku vař...
zahalím tě do průhledného závoje
.. a tvoji nahotu nechám kvést..
Berličkou dědečka Mrazíka přejedu tvá záda
a pak tě jako pro štěstí perličku,
vystavím u sebe v teplíčku...
I kdybys rozmrzla a chtěla utéci,
nepustím tě přes zatemněný práh...
Neutečeš,
budeš v krupici si hrát..
Neutečeš...
budeš svou nevěstu objímat...
Přečteno 681x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, devcatko z jetele, Mbonita, borůfkovej shit.
Komentáře (3)
Komentujících (3)