Prší
Anotace: i na Silvestra..
Dešťové kapky
střídají v skocích
padají k zemi
vrtí se v bocích.
Sledují při pádu
kdo má dnes žízeň
tomu hned věnují
laskavou přízeň.
Dbají na pořádek
běhají ulicí
a tichý večer
vyloví s udicí.
Chytly i duši
na tenký vlas
propustit starý rok
nadešel čas.
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, PANGÁSIUS, hašlerka, Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)