Dušičková
Olověné nebe
torza stromů.
Nebe pláče pro všechny,
co nevrátí se domů.
Nebe vzdává,já to vím
památku všem zesnulým.
My čekáme stále teskní
a tiší,kdy bolest v nás
se ztiší.
Stále jste s námi.
Rádi vás máme.
Vzpomínáme!
Přečteno 842x
Tipy 3
Poslední tipující: monterka, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)