Chudák mravenec
Anotace: Kapku se popletl.
To si myslel mraveneček,
že už jaro nastalo,
jen vystrčil ven zadeček,
krutě ho to štípalo.
Rychle zmizel do světničky,
tam je pěkně v teplíčku,
pak si nechal od sestřičky,
ošetřit svou zadničku.
Tohle vážně sranda není,
mravenec vám naříká,
prý globální oteplení,
je jen fáma veliká.
Přečteno 580x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Rikitan, poustevník Jirka, snupicek, Matty09, Lioness, Špáďa, Pevya, Linzerka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)