Řeka
Ve větvích a v korunách,
co tvoří řeky lem.
Zrcadlí se krásný,
slunný jarní den.
Podél skal, tam sténá proud.
Snad smutná píseň kamenů?
O touze svou řeku znát,
od delty až k pramenu.
Kam až oko dohlédne,
se břeh té řeky vine.
A voda jako život sám,
do ztracena plyne.
Přečteno 643x
Tipy 15
Poslední tipující: Sladkalu, labuť, Psavec, Mbonita, J's .., hašlerka, zenge, Agniezka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)