Anotace: Zlín, 3. 1. 2010 o změnách, které potkávají každého z nás, o vztahu, jak se dokáže proměňovat...
Ilonko,moc hezky jsi to napsala.Držím pestičky do další tvorby.Děkuji za psaníčko,které mne potěšilo!ST :-)
04.01.2010 19:35:00 | susana načeva