O lednové zahradě
Anotace: Není to báseň, jen krátké vyprávění o fotografii z nového kalendáře od mé dlouholeté kamarádky a přítelkyně.
Jen tak, zlehka, aby jehličky sněhových vloček neztroskotaly, tajně, jako pohledy klíčovou dirkou do zakázaného prostoru, zahleděl se hledáček fotoaparátu a v jediné chvilce, oka-mžiku, zachytil v drátěném oku plotu, ve znaku sprostého obrázku, pohled do Rajské zahrady, kde se chystají pupeny stromů jabloní a brzy budou vyhlížet jaro aby něha jejich květů a bzučení včel bylo ukryto do sklizně dozrálých jablek hlazených dlaněmi česáče...
Přečteno 636x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, NikitaNikaT., Bíša, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)