Zatoulat nožky
Zatoulat nožky do krámku,
kde seženem majránku,
pak bramboráky usmažit
a do světa tak nakročit.
K tomu hladkou mouku
vysypeme na louku,
ledabyle si zahrávat
s okvětnim lístkem od zvončat,
a pak....
zapiskat na prsty,
že zas je čas
dívat se na hvězdy...
hééééj
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, devcatko z jetele, Oťas
Komentáře (0)