Novoroční
Anotace: pocity z novoroční procházky
Nedbale mrznoucí kapky deště
smývají zbytky silvestrovských petard
ve vzduchu visí melancholický
lednový splín
rozechvělých větví sevřené kleště
hltají kapky jak dychtivý Medard
ulicí line se autokratický
odér svařených vín
na Bakalově nábřeží
pusto
pusto
jen Svratka šumí…
Přečteno 524x
Tipy 24
Poslední tipující: bejbyyyy, zenge, Zefi, Markéta Hl., Holis, labuť, Psavec, Zasr. romantik, floreciente, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)