Jen to nech na zemi, přírodě sníh prospívá a nám ten tělocvik taky. Já mám sníh ráda ipřes všechny prblémy, které mi přináší.
13.01.2010 21:11:00 | Rikitan
sníh přec právem v zimě je
medvěd aby dobře spal,
ten sotva se však usměje
komu sníh auto zasypal
:-(
Jiří senior
11.01.2010 21:48:00 | j.c.
Moc se netěšte na oteplení, nebo přijde povodeň a rozboří most v Praze!
10.01.2010 21:49:00 | Zasr. romantik
...a nejenom v Praze kalamita,sněhu jak na Sibiři
někde je sněhu tři centimetry jinde víc jak čtyři,
ale až bude sněhu v ulicích aspoň metr
nasadíme sněžnice,oblečeme tlustý svetr...
(a zůstaneme doma u slivovice)
10.01.2010 20:49:00 | Květka Š.
...večer to odklidím, namažu záda, ráno se probudím a zas kurňa padá /navázal jsem na Nehledanou/
10.01.2010 20:23:00 | Kars