Kvetu i v lednu
Anotace: *** stále mám naději...
Asi metr pod sněhem
je ukryta má fantasie.
Můj pohled na život se nemění.
Kvetu i v lednu,
v hlavě mám voňavé fialky
a vůni rozkvetlých lip.
Až vysvitne slunce,
moje fantasie vystoupí na povrch
a vše zalije zlatými paprsky.
Sníh se rozzáří statisíci pozemských hvězd,
světly, které jsou nadějemi se nechám vést.
Přečteno 673x
Tipy 14
Poslední tipující: TetaKazi, Kars, Oťas, susana načeva, Bíša, Psavec, hašlerka, Květka Š., Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)