Malíř
Anotace: O růžích...
Sbírka:
Básně
Tak maluj nás, malíři
krásou a životem
emocí procitnem
v barevném vějíři
Zapal nás růže
svým rudým sametem
již brzo vykvetem
zas slunci blíže
Přečteno 562x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, jaroslava anna
Komentáře (2)
Komentujících (2)