Az na ten ciste prirodni rendlik...ale na druhou stranu to muze byt symbol, ktery jsem nevidela.
A jeste by me vice zajimala ta Tvoje prace na oddeleni, jak jsi povidal. Treba mi napis na icq, a nebo na mail, oboji je v profilu.
Preju hezky vecer.
02.04.2007 21:23:00 | Montynka
Krátký akrostich? Jak dlouhé jsi ,prosím Tě, četl? I když bylo by zajímavé takhle napsat třeba epos.
18.05.2006 14:17:00 | CorrimsonTom
Tak s touhle jsi mi udělal radost, je tam báječně popsáno hned několik geologických prvků:o))máš asi hodně rád přírodu...to je dobře, člověk by měl vnímat všechn yty hezké věci kolem, které se mu přihodí, ať už je to již zmiňované padající listí, či jehličí na stromech....život je fakt báječný, že?
08.04.2006 22:53:00 | Sunny