Mor na Zemi
Anotace: ... Zelená je tráva
Kouzelný je dnešní svět,
všude skáza,všude hněv,
ničíme svůj domov dávný,
přichází však náš De kárný.
Přiroda je mocná věc,
a rychleji než řekneš švec,
člověk bude odstaněnen hned,
kdo myslí že jsme se zplet?
Komentáře (1)
Komentujících (1)