u nás ještě snížek padá...
zima neříká tradáááááááá.Ale už se moc těším.ST
25.01.2010 13:40:00 | Tanzania
Nejen za ty květinky, ale za tu krásnou atmosféru, ti náleží velký tip.
24.01.2010 14:06:00 | Dota Slunská
Mno,jéžiš :
Jaro a švitoření skřivánků v lesích,
průzračné darování studánky,
dlaně vroucí a vůně jabloní,
jenž zvoní nám do uší.
Doma houbové dobrůtky a malinové pusy,
co půvabem potěší:-)ST
23.01.2010 23:12:00 | susana načeva