A sněhulák od sazí
potokem slz
pomalu odchází
do jara
V popelu nenadále
roztála i poupata
běloučkých blůz
(A za okny stále
krajina zavátá!)***
Co sakra mohu dělat, když takhle zmáčkneš tep?**st
24.01.2010 16:26:00 | ROMAN LOHNERT