Ze života sasanky
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=_jNwWQtLeY4
Dloubnul´s do sasanky,
do toho nejměkčího místa,
reakce byla – vždyť víš,
rychlejší a téměř jistá
Již vystírá znova,
svá malá křehká vlákna
filtruje vodu,
je pro ni životodárná
Filtruje vodu,
a život její jde dál,
potřebuje živiny
ať může regenerovat.
Vypadá
smutně
sasanka,
které chybí
některá
vlákna.
Přečteno 439x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, harmony, JardaCH, Íá, Bíša, Mbonita, Psavec, umělec2, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)