Mrzne až praští
S ránem přišel
krutý mráz
ten mi zcela
zlomil vaz.
Schoulený jsem
jako had
nechci zmrznout
mám se rád.
Bez pohybu
tuhne sval
i sněhulák
sotva stál.
V té velké zimě
musím ven
snad zamrzl život
pustý den.
Ještě tři hodiny
mučí mne mráz
s placatkou vodky
se mi jde snáz.
Zavírám oči
zdá se mi o létě
o teplém slunci
a volnu na Krétě.
Přečteno 605x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Kapka, rezina, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)