Poklekni
To se jeden tuze snaží,
před svou milou denně plazí.
Je to cesta trnitá,
stále mě jen odmítá.
Slyšela vám někde venku,
že se kleká před milenku.
Pokud chceš mě milovat,
víš jak se máš zachovat.
Klekni milý, budu tvoje,
zaplaví tě vášeň moje.
Vážně mě to rozbrečí,
had ten přece neklečí.
Přečteno 426x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Kapka, drsnosrstej kokršpaněl, Matty09, vodnař, Bíša, snupicek, Giginka, susana načeva, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)