Zmrzlina
No je to k vzteku
Už máme leden a je tu sníh
a mráz
Podsunem do návleků
svůj prvotní hřích
a snáz
od svých nesmělých štěků
najdeme hráz
do současnosti
Dík blaženosti jsme zapomněli
duhu i polární zář
Duši položit své lásce na polštář
a
(jen tak mezi muži ó cho chó)
když krb byt vlaží
ta hebkost paží
a vůně ze rtů
na řasách...
Je leden
mrazí
dostáváme strach
Přečteno 759x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, Kapka, nejsembásník, Lioness, j.c., Mbonita, Pevya, Jiparo, 6thSun, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)