Sněhová koule
Dítě plné snů
obdivuje bílé vločky
co ve vlasech se třpytí
jako ve tmě oči kočky
Vločka s vločkou splyne
a propojí své síly
na zem spadnou klidně
v dítku vzbudí píli
To vytvoří hroudu
a v jedné velké kouli
v jednom velkém hodu
vytvoří mi bouli
Přečteno 981x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Květka Š., TetaKazi
Komentáře (1)
Komentujících (1)