Vlastně bohužel to je pravda. Páč dyby to tak nebylo, všechno by bylo mnohem jednodušší, ale možná by tak život poněkud zchudnul... A mimochodem to je moc hezký, nevim, jestli jsem ti to už někdy řekla... :-)
25.12.2005 20:23:00 | Králík
Hezky napsané, ano, život je křehký, tak jsem popsala v básni Křehký život
17.12.2005 18:48:00 | NikitaNikaT.
Von vobživ! (Kdo asi ...ten kdesi dole - a opět "perlí" zhovadilosti).
...
Hezky napsané, já občas mám malé nadšení pro příchod zimy, jen bych podotkl: "Ludia robia kraviny, podceňujú lavíny, ... , lavína sa zrazu utrhne, v topánkach jej nikto nezdrhne." (Ivan Mládek: "Říkala mi: Očúvaj!")
07.12.2005 18:43:00 | Hary_nš
Ad Big D: Díky, že ses u mě taky zastavil a vysral se mi do komentáře. Už jsem to začínal ostatním závidět a připadat si méněcenný.
07.12.2005 12:17:00 | JardaCH
jsi kouzelník..to je vpravdě mocinky krásné (taky mě nebaví tě stále chválit..pacholíčku :o))
07.12.2005 09:28:00 | šuměnka