Sněhová vločka
Anotace: v sobotní ráno opět padá...
Sněhová vločka
políbila druhou
že padají k zemi
jest pro ně vzpruhou.
Snáší se z nebe
sčítají děti
pro jejich radost
k nohám jim letí.
Po ledě si kloužou
u dveří tají
na dešťové kapky
tajně si hrají.
Přečteno 1568x
Tipy 12
Poslední tipující: Javavia, Holis, hašlerka, Psavec, Pevya, rezina, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)