Obraz
Krásný obraz skrytý ve spánku
nanášen je všemi barvami
nebe zalité krví červánků
pluje zde i nad námi
Pramen vzniku vyvěrá z nás
teče dál, kolem vysokých skal
když na okraji smrti příkrý sráz
srazí tě na zem, tam kam ses hnal
Každý závan silného větru
oblétne tisíckrát celičký svět
a ty oblečen v teplém svetru
Poohlédneš se zpět
kam jsi šel a půjdeš dál
jsi to ty, kdo obraz maloval
Přečteno 422x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, René Vulkán, labuť, hašlerka, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)