ZRYLI JSTE UŽ LETOS ZAHRÁDKU ? ABY NEBYLO NA JAŘE POZDĚ
Anotace: A Zalili ? Hlásí Sucha.
Venku si vysvitlo sluníčko,
jenže dost mrzne,
máme odřené nosy
i uši jsou zmrzlé.
Co s tím,
když ti to sluníčko
svítí až za tričko,
tak si ....
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)