TRAVIČKA
Zelená se tráva,
jako v létě bez.
Jenom jedna zmála,
co překračuje mez.
Láká listím střapatým,
jak „javorová pila“
a nechává mě vysmátým.
Už není, ale byla!
Velkou larvu ubalím,
celej jeden gramík.
Pak to všechno vyhulím
a bude ze mě maník
V krvi THC mě hřeje.
A už jsou tu! Haluze!
Z okna santa claus se směje!
Leč je to jen iluze...
Komentáře (1)
Komentujících (1)