Anotace: No zařadila bych to do sekce domácí mazlíčci, jestli jsem přehlídla, omlouvám se, ale je to básen na památku našich zmizelích koček. A prosím nesmějte se snaha byla o lásce mi to jde lépe já vím ;) (A nenechte se splést jménem, ale Dušan byla kočka)
Taky jsme smutnili pro pár ztracených, jeden se vrátil dýl jak po roce, když mu bylo nejhůř, zraněný... dobře to dopadlo. Držím palce!
02.02.2010 22:41:00 | Kapka
Jé Dušánek je už dma u Šelmičky nevíme kde se celé 3 dny toulal možná zaslechl spíš zaslechla ty verše ;) a přiběhla domů díky příslibu že splní všechna přání jé ted bude muset plnit jí ta přání ;) ale Piškůtek to už moc dlouhá doba snad je v dobrých rukou a žije, nebo jsem ho vypiplala docela ze závažných zdr. potíží ale utratit jsem ho nenechala raději dojížděla na kontroli a obstála převazy jen mě mrzí že při první příležitosti co se dostal opět ven zmizel a to mu před tím ublížil člověk no člověk ale jo člověk to zvířata se chovají lidsky lidé se chovají nehorázně jak k sobě tak i k zvířatům ;) děkuji za podporu všem a za komentáře ;)
01.02.2010 22:38:00 | Labanda
Příjít o mazlíčka, ať už kočka, psa, bo andulku, či křečka a jíné... je vždycky smutné. Horší, když zmizí z nenadání... to opravdu zabolí a člověk se stále užírá a smutní, co stalo se s ním... s naším mazlíčkem nejdražím. Přecik jen jsou to členové rodiny... znám a mocka dobře.
01.02.2010 20:25:00 | NikitaNikaT.