Bůh je do nás blázen
Anotace: z přírody..ze srdce..
Zasvítí pramínek z nebe
Ve sněhu mění se ve zlaté srdce
zahřeje..zem..
Promotané vzdušné lány semínek
štěstí a plno vzpomínek
roztává..do sněhu zapadá
stopa, dvě..
Černá volavka krouží kolem
nepřekonatelný dojem
usíná v korunách stromů
Ihned zjeví se duch země
živá voda potoků
rozmazluje smysly..jemně
zasněží Tě štěstí
Krása zimy všude kolem
usměje se do duše
nebeským rojem..hvězd
Andělská křídla jdou tiše
za Tebou..
Procházet se zářivou tmou
ledovou krajinou
přírodou opět znovuzrozenou
Dýcháš již píseň svou
brzy protkanou jarní oblohou..
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, PANGÁSIUS
Komentáře (0)