Letnice
Anotace: Ach jak mi chybí léto...
Spěchám za tou dívčinou,
tesknou noční krajinou,
jež v posetém obilí
tančit bude za chvíli.
Ta jež dává lásky moře,
která nezná žádné hoře,
plná boží milosti,
nemající starosti.
Veselit se bude nocí,
zmámí nás svou třpytnou mocí,
ukolébá zpěvankou,
s ránem voní bazalkou...
Přečteno 663x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Mbonita, labuť, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)