Anotace: Les-krása,chrání naše duševní zdraví-jen se zaposlouchat:-).I Vy všichni zde tvoříte mohutný les:-).
krása :)
a inspirace pro všechny rozšafné pisálky, kolika slovy se dá tolik říct..
07.02.2010 12:01:00 | blue
A na té kouli světové
se lidstvo jenom plazí
jen vzlétneš trochu vesmírem
vidíš, že lidstvo tvoří nazí
a bezbranní tvoři. (škvoři)
07.02.2010 09:32:00 | Zasr. romantik