Obraz léta
Anotace: Těším se na sluníčko,přírodu a na VÁS:-):-).
Těším se-na
louky červených máků
na slunce haleno do červánků
na nebe v azurovém hávu
na svěží, zelenou trávu
na paprsky zlata v modři dálek
na ševelící lehký vánek
na stopy okru v moři písku
na vzpomínky psaných do notýsku
na barevné kvítí opojené rosou
na potok,kam vstoupím nohou bosou
na zpěv ptáků v pěveckém sboru
na chvíle štěstí,až budeme spolu.
Přečteno 533x
Tipy 32
Poslední tipující: Antares, Sukuba, Mončík, Demedalex, TetaKazi, Zefi, casla, Holis, Jiří I.Zahradník, Vlčák z hor, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)