Byla bledá, byla studená
Anotace: A mně bylo 12...
Hluboko v očích modravý odlesk chladný
tisíce podob, krás a snů
po nočním nebi bleskl pohled smrti kradmý
kdy hvězdná obloha vládne dnům
V hloubi těch dálek, kam jen paměť sahá
bělavá záře těchto dnů
utkvěla krásná, ladná, dravá
a občas, v zákoutí temných snů
se ke mně vrací.
Přečteno 524x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, trhla.marketka, Pevya, Elisha, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Bíša, TetaKazi, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)