Sněžný kůň
Anotace: Včera na procházce-setkání s bílým hříbátkem a kobylkou-bylo mi moc hezky
Zimní krajinou pozvolna jarem vonící
procházím planinou
rosou zářící
slunce hřejivou píseň zpívá
koník už čeká
z dálky mě vítá
cesta,leč nelehká
kroky k němu vede
přesladce zařechtá
pohledem svede
rukou laskám hřívu bílou jako sníh
jeho teplo cítím v jemných dotycích
do dlaně vkládám jablíčko
srdce potěším maličko
políbím lysinu sněžného peří
a odcházím do jiných dveří
-kam nikdo nevidí...
Přečteno 517x
Tipy 25
Poslední tipující: Antares, Bíša, BARBYE, Alien.v.v.s., modrá..., Mbonita, Javavia, Čoki, Psavec, divoska_jaja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)