Anotace: mini
Se teda hrozně mýlíte. U nás běhali už malé koroptvátka po silnici před měsícem. Kde se vzala to nevím jen sem se snažil nepřejeti tato. Takže duben na ten asi oni nečekali. Jen jestli jim to EU dovolí. Kdo ví.
24.02.2010 16:16:00 | umělec2
Kde žiješ, že již u vás tokají koroptve? Tady začínají až koncem dubna.
23.02.2010 16:26:00 | jaroslava anna