Jaro je tady
Pár metrů od vrátek
u velikého stromu
podivný zvuk slyším
když vycházím z domu.
Při cestě do práce
bylo ráno tmavé
zmrzle pěl kos
trylky měl pravé.
Žaloval do světa
co vyčetl z knih
už ať je jaro
a roztaje sníh.
Na břízku nepustí
ni vrabce prosící
ve větvích místo má
jen pro svou kosici.
Přečteno 717x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., rezina, labuť, Javavia, PPetrushka
Komentáře (4)
Komentujících (4)