spěšná depeše
Ráno vysílal luňák morseovkou
že za dveřmi je jaro
Mé srdce chtělo odpovědět
spěšnou depeší
jak klíčit by už mělo
Zahoukal sýček
srdce oněmělo a pokrylo se rzí
Musím vzít v úvahu
že dávno nejdu po rovině
hrnu se do svahu
a lapám po citech, jak po dechu
Je jaro
V kytičce bledulí a kapkách tání
hledá mé srdce útěchu
...podzimně jarní milování...
Přečteno 384x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Efiee, Lioness, WAYWARD, sveřep, ilona, Paulín, modrá..., Kars, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)