Předjaří

Předjaří

Anotace: Vyšla jsem ven ...

Zpěv ptačí i pes
dnes ozval se do ticha

To značí,
že zima chladná pleticha
musí složit do batohu minula
a na oblohu
vpustit slunce zubaté

I louce
stýská se po zeleném kabátě!

Konečně nastal čas
by svinula mráz
do nitek jinovatky
a dala volnost probuzení,
co plavbu Titaniku zimy
v okamžiku změní
na oceán teplého vánku

A my?
Jeminánku ...!
Autor rezina, 24.02.2010
Přečteno 477x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, labuť, Heda, hašlerka, Divoženka1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jarní volání...

25.02.2010 07:44:00 | labuť

líbí

krásné a Jelimánek je úžasný..ST!

24.02.2010 21:06:00 | hašlerka

líbí

hezké předjaří ST!

24.02.2010 18:47:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel