Anotace: zbraně hromadného hučení chce se mi spát nebo ne liter stejně neumí odstavce hlavně si to NEČTĚTE a opovažte se přemýšlet!
Nechtělo by to trochu pozitivnější anotaci? Je škoda, když sem něco napíšeš, ale zároveň to jedinou větou takhle zazdíš...
26.02.2012 19:09:29 | Zolka