Podzim
Zelený list pomalu žloutne jeho tělo dozrává. Daleké pole na kterém těžké klasy zvolna ulehají k zemi se chystá na sklizeň. Ptáci už sbírají síly na dlouhý let.
Kráčíme všichni krajinou přírodu hltajíce děvče povídá svému milému jak lesy třpití se. Vidím to stejně stejně to cítím a stejně nevím zda-li a komu to říci.
Zářivě žlutý list v celé své kráse se spoustou kamarádů dávají koruně zlatavý nádech. Na pole zorané táhne už studený první zimní vánek.
Všechno začíná utichat už brzy přijde dlouhý spánek.
Zima už i na nás doléhá dívka ohřívá se na cizích bedrech.
Hřeje mě na prsou pocit že příroda žije i ve mně.
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Yoda
Komentáře (3)
Komentujících (3)