Přichází
Anotace: Pozvolný odchod zimy
Ptáci sněžného peří odlétají
nebe voní příchutí bylin
zmrzlé ledy tají
padají do vodních hlubin
bílá peřina odplula se zimou
uši slyší melodii libou
vyzvání venku slunci vstříc
rozdává hudbu,nebere nic
poduška zelená vyhnala vlásky
nastává jaro-krásný čas lásky
Přečteno 409x
Tipy 37
Poslední tipující: Antares, kuskus pruhovaná, Holis, enigman, modrá..., WhiteSkull, BARBYE, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ilona, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)