Předjaří
Z modravého nebe
kloní se zlatavé kadeře
slunce krásně hřeje
počasí jak na jaře.
Radost duši rozkvétá
a tlačí chlady zimy
vydržím až do léta
než prodlouží se stíny.
Nastavuji svoji tvář
jak slunečnice květy
chytám lačně slunce zář
ozářen a slepý.
Těším se tu na teplo
jak ptáci z letních dnů
a taky moc na světlo
co drží déle tmu.
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Kars, CULIKATÁ, Psavec, Mbonita, Kett, Žqáry, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)