Dále
V bláznivém rytmu kapky deště
do parapetu okna buší
a v duši probouzí neklid.
Špinavým oknem jako dítě
vyhlížím nedočkavě jaro...
Běhá si někde venku
místo aby už zaklepalo.
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, labuť, Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)