Rozkvetlé jabloně
Anotace: -už se na tu krásu těším:-).
Hnědé šňůrky vpletené do kmenů
paže nosí růžovobílou nádheru
rozlehlá vůně širých kopulí
tvoří obrazce něžného soukolí
romantické šaty uvyté hedvábnou nití
při slunci tichem líbezně svítí
pod mrakem květy krásu zavinou
s vánkem sukénky ladně odplynou..
Přečteno 610x
Tipy 37
Poslední tipující: Antares, divoska_jaja, BArBArKO, Maura, s.e.n, blue, hašlerka, Juraj Hrom, Mbonita, Čoki, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)