BŘEZŇÁK
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/JARO.jpg
***
Pozdní vločky do předjaří
zavířily roj
v cukuletu vytrubují
tu je tu je
velejara zdroj
Túje v řadě zeleň jistí
naparují větve
se slunečním záblesksvitem
taje taje
buďte si tím jistí
Králík březňák na svět kouká
nikde ani noha
kousek zimy troška jara
skáče hop hop … hop hop
… ať už léto … boha
***
Přečteno 471x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rejha, BArBArKO, Holis, Agniezka, Juan Francesco de Faro, Le ver luisant, toužím.jít.dál, Maura, trenérka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)