Jaro
Anotace: Už je skoro tady,jaro, na které jsme tak dlouho čekaly :)
Sbírka:
Okvětí melancholie
Jež na úkor druhých
bezhlavě ubíjí bláznovství.
Bláznovství mysli podrobené
slunečním paprskům jara.
Něžně svébytbé prokletí
pohledů nenasytných touhou.
Touhou,která naplňuje nás
a zapaluje svíce,když uhasnou.
Přečteno 882x
Tipy 1
Poslední tipující: Labanda
Komentáře (0)