Anotace: sice se spožďěním,ale přece, vkládám jednu zimní co se mi objevil ten neřád bambulák na šíji,tak,nemám,nemám volnou chvíli.
Zima za oknem a ve Tvé básni je hezká, ale mě už nakazilo jaro, tak šup sem s ním...
08.03.2010 12:08:00 | labuť
veľmi pekná, radostná, hravá! :) šup s ňou do čítaniek, aby sa všetky deti zo zimy tešili - nielen ony, všetci ľudia :) aj keď teraz už bude jar..
08.03.2010 11:30:00 | lennerka
Pěkně sice ledová ale nádherná ..sněhurko ST!!!
08.03.2010 09:44:00 | xoxoxo