U krmítka
Je jedno, kdo tam přiletí,
krmící řád respektují v zápětí.
Datel ten rád lojové koule,
ostatní v zobáčcích odnášejí slunečnice,
jen tak nenastane u krmítka tlačenice.
Za pořádnou snídani slyším ptačí zpěv,
se sluníčkem probouzí se, veselo je hned.
Přes záclonu prohlížím si vedle dlaska datla,
zvonka,sýkorky, je jich celá parta.
Pěšky přichází pan kos, hrdlička se snesla na ochoz.
Je to pestrá podívaná, jsou tu velké hody,
ptáčci mi zpívají pěkně do pohody.
Mé krmítko je nápadité, je to vánoční stromek,
borovička na balkoně, posloužila v moment.
Je to návod, milí zlatí, ptáčci ho mají rádi,
odhlasovali i přes rok jeho pokračování.
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, labuť, modrá..., Květka Š., Skalsky Pavel
Komentáře (3)
Komentujících (3)