Nedávno jsem přemýšlela,že vyrazím alespoň do parku poobjímat pár stromů.Tys mi to připoměla.Nejvyšší čas konečně vyrazit:-)
09.03.2010 19:17:00 | Zefi
Také miluji stromy a vůbec celou přírodu..škoda jen že se tak ničí a ubývá ji na celém světě stale více.Pěkné ST!
09.03.2010 15:07:00 | xoxoxo
Krása. Jak pravíme my civilizací zkažení, "stromy jsou moc prima vynález".
09.03.2010 14:05:00 | divoska_jaja
Přesně jsi zasáhla mou duši, složenou z energie přírody. Pěkné vyznání. Sáhla jsem po první Tvé básničce a nezklamala.Piš, máš to v sobě.
09.03.2010 13:07:00 | devcatko z jetele