Green
Anotace: Bluegrass cocllection báseň
Už vidím farmu a koňskou stáj
na louce zelený.
Tam dobrý pívo maj.
Já jsem hombre, pocestný.
Z jihu na západ
a z východu na sever
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!
Tam je baby Pé,
co je tak sladká.
Její bude,co je mé.
Ona nám děti dá.
Z jihu na západ
a z východu na sever.
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!
Vítr fouká v háj.
Pach koní a kravských stád
Tam na louce zelený mám to rád,
tohle je můj ráj.
Z jihu na západ
a z východu na sever.
Pistolí a pouště smrad.
Jen čert to vem!
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, divoska_jaja, Labanda, ilona, CULIKATÁ, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)