Moc pěkná, jen bych trochu poupravila pár řádečků...
"Jaro na to jen tak špitlo
to se JEŠTĚ uvidí..."
"stará zima zkoprněla
a začala TEDY tát"
Samozřejmě, je to jen rada, ale některým veršům uniká fázování, slovíčka o stejné délce a s podobným významem by tomu dost pomohla...
26.02.2012 19:18:26 | Zolka